varsel-drømmer i siste del av renselsfasen - (2007-2013)

TATJANA HAR DELT MED OSS DISSE SPESIELLE NATTLIGE DRØMMER -SE UNDER

 

Hun skriver:

"Fant ut noe interessant for litt siden i en mail jeg fikk fra Morten Eriksen, hvis noen kjenner til han, han holder kurs i kanalisering, healing etc. Har holdt noen foredrag på alt.messa og er fra Bergen.

I mailen jeg fikk refererte han til en venn av seg som er bla sanndrømt.

I en av drømmene som var lagt med slik at andre kunne få ta del i den var det forbløffende stor likhetstegn til den drømmen jeg hadde nå sist.

Ja det var så å si samme drømmen bare fortalt med andre ord! Helt utrolig spør du meg!!

Legger ved et utdrag fra denne drømmen jeg fikk på mail fra Morten, og så legger jeg ved min egen drøm også kan dere se hva dere syns J

Natten etter vi hadde vært i Sarpsborg hadde jeg en drøm til som kan være interessant å ta opp.

Det var natt og jeg stod ute i naturen et sted og fikk beskjed om å se opp mot himmelen. Der fikk jeg se noen sterke og klare lys fenomen som ville vise meg noe, så kunne jeg se(ganske morsomt faktisk J) at de tegnet "smile fjes" til meg der de blunket med det ene øyet J. Det poppet opp flere av disse utpå himmelen etter hvert, og de blunket lystig som om de sendte en hilsen om at de var her og passet på oss og betrygget oss om at alt var godt.

Jeg kjenner sterkt nærværet fra den kosmiske familien nå og de har begynt å ta mer og mer kontakt på forskjellige måter, så det er bare å være observant/bevisst på det, så vil vi "se" dem. De gir meg en optimistisk følelse, mye glede, energi, lekenhet og inspirasjon, og de vil at vi skal dele med oss av dette med hverandre når vi møtes. Og en annen viktig ting er at vi kan med dette bruke vår kreative skaperkraft til å manifestere det vi måtte ønske oss ut fra disse positive og sterke følelsene som de vil dele med oss. Vi er i stand til å skape det vi måtte ønske hvis det er det vi virkelig sannferdig og oppriktig ønsker, og da er de der for å hjelpe oss med det J!

 

Utdrag fra mailen fra Morten Eriksen:

Torgeir Hansen har hatt noen sterke drømmer i de siste månedene.

Han har til tider klare drømmer om ting som skal skje.

Dette er en av hans drømmer jeg opplever meget sterk.

 

Drømmen

"Jeg er til fjells, tolker det som det ut fra trær og busker rundt oss.

Folk driver på med sitt.

Jeg ser opp mot himmelen og det skjer noe som kan sammenlignes med at et speil knuser og det kommer mange sprekker.

Jeg sier så at: NÅ skjer det!

Alle som er tilstede, natur, alt blir løftet opp i luften.

Vi blir tatt til et annet sted som er helt utrolig.

Fargene er helt spesielle og skarpe, luften er sååå klar og det er en spesiell stillhet.

Det rette ordet her er NYDELIG!

Jeg sa at jeg ville tilbake til jorden for å se den!

En person til siden for meg sa at det ikke var nødvendig.

I steden dukker det opp bilder av en øde og ørkenaktig planet.

Nå våkner jeg m..."

 bildene er utvalgt av rune her for hele denne siden

 
 

Tatjanas drøm 3/2-2007

 

"Jeg har hatt noen få kraftige drømmer før i mitt liv, men dette er en av de aller sterkeste.

Jeg befant meg i et hus sammen med noen andre, jeg gikk mot et vindu i det rommet jeg var i og tittet ut og opp mot himmelen, der kunne jeg se flere lysfenomen som beveget seg i nærheten av en stor og rund sfære, nærmest roterende som en galakse, en stor åpning på himmelen.

Jeg husker jeg ble nesten paralysert av dette synet og skjønnheten som utspilte seg på himmelen.

I neste sekund kunne jeg se et enormt stort, kule lignende objekt som nærmest ble skutt ut av denne sfæren i en utrolig høy hastighet.

Lyset var så kraftig at jeg nesten ble blendet av det, og objektet som lignet på en slags stor sol kom rasende ned mot huset jeg var i, og jeg husker at jeg spontant tenkte at OK, det er nå det skjer!

I samme øyeblikk vendte jeg ryggen til vinduet og kastet meg ned på gulvet og begynte å krype bortover gulvet, og i det samme øyeblikket kjente jeg et kraftig nedslag og alt ble blendende lyst.

Så følte jeg en enorm kraft sveipe over meg, huset og hele stedet jeg befant meg på og en sky av røyk veltet over meg og resten av området i det jeg tenkte, nå har det virkelig skjedd!

Alt ble mørkt et øyeblikk og idet jeg kom til meg selv igjen var jeg og noen flere på tur opp i et slags stort romskip som svevde langs en fjellhylle.

Jeg husker at jeg la merke til at det lå flere døde fugler/kråker nære rundt dette skipet.

Vi fløt nærmest opp av oss selv og inn i skipet der det befant seg andre mennesker som så ut som oss, men de snakket til oss med telepati (vi fikk servert en slags plante te og små kjeks).

De sa at hvis vi nå skulle forlate skipet å "dra ned igjen" for å se etter hvordan det stod til der nede så måtte vi ta forhåndsregler og være veldig forsiktige.

Vi fikk utdelt "en manns skip" som skulle frakte hver enkelt av oss ned.

Jeg erindret at jeg satt i et av disse skipene og betraktet et øde område som var dekket av sand og en gråaktig røyk som lå tett over stedet/jorden.

Jeg kunne se noen andre mennesker som vandret rundt og virket svært forvirret.

Jeg betrygget dem om at alt var i orden og at det ikke var noe å frykte, alt skulle bli bra igjen og at vi var der for å hjelpe til.

Etter dette våknet jeg til i sengen min og følte sterkt nærværet av denne kraftige drømmen i meg, og i det jeg la meg for å sove litt til befant jeg meg rett tilbake i samme drømmen igjen, og dette skjedde atter en gang til før jeg stod opp og kledde på meg.

 

 

Drøm 25.02.07.

 

 

Jeg befant meg i et hus som så ut til å ligne på vårt eget hus.

Vannstanden rundt huset og i området vi bodde i økte drastisk og jeg kunne klart se det flomme over vinduene på huset.

Jeg ble litt bekymret og lurte på om det ville flomme inn igjennom huset snart, men jeg falt til ro og følte meg trygg tross alt.

Jeg ble nysgjerrig å ville gå ut mot terrassen for å se hva som skjedde der ute. Jeg så utover horisonten foran meg gjennom vinduene og der kunne jeg se at en mørk sky la seg vannrett langs med horisonten og den vokste i omfang.

I neste øyeblikk så jeg flere enorme vann mengder som så ut som tornadoer/søyler i formen. Søylene reiste seg mange meter opp av horisonten for så å skylle innover land i løpet av et øyeblikk.

Jeg stod klar ved vinduene men kunne ikke merke at flommen kom, i stedet kunne jeg se utover en fantastisk nydelig utsikt med en klar solrik atmosfære.

Det var helt lyst på området og jeg så at vannet som lå rundt huset og stedet jeg var på fortsatt var der, men det var stabilt og avtagende.

I neste øyeblikk så jeg flere fremmede mennesker som kom gående fram mot plassen foran huset og de tittet nysgjerrig foran seg mot horisonten.

De snakket forventningsfullt og oppglødd seg i mellom på et fremmed språk og prøvde å kommunisere til meg men jeg kunne ikke forstå i ord hva de sa, men jeg kunne føle hva de ville formidle.

De ga uttrykk for at noe fantastisk hadde skjedd som de lenge hadde ventet på og de var veldig glade og oppspilt over hendelsen og de ville at vi skulle ta del i den og at det ikke var noe å frykte.

Det så ut som de hyllet hendelsen med å komme sammen i sang og dans og at det hadde en form for rituell betydning for dem, nærmest som en omfattende og kraftig renselse, som et tegn på en begynnelse på noe nytt.

I det jeg var vitne til dette våknet jeg opp.

 

Tatjana Ulvehjerte.

http://www.teaternett.no/skuespillere/tatjana-ulvehjerte.htm

Tatjanas meditasjonsreise mars 07

bakgrunnsbildet-under- er kunst av andrew annenberg og kan symbolisere overgangstiden, der en liten gruppe mennesker i ørkenen (merk symbolikken med "ørken"- hele "denne verden" er en ørken åndelig sett) har kontakt til LYSET som sørger for at alt i overgangsfasen GÅR I HENHOLD TIL PLANEN FOR JORDENS FØDSEL INN I EN HØYERE DIMENSJON AV REN KJÆRLIGHET- der lengselen etter å glede hverandre erstatter dagens primitive lengsel etter å såre hverandre

tores bølgedrøm og "hva er drømmer" ut fra Martinus analyser | hovedsiden