varsel-drømmer i siste del av renselsfasen - (2007-2013)

En reise i meditasjon…

Tatjana i mars 07

I meditasjonen fikk jeg et bilde av Andromeda galaksen og følte et nærvær av den.

Jeg var tydelig på en reise inn i galaksen med hjelp ifra en kraft som var med og rundt meg.

Jeg følte meg omsorgsfullt omfanget av denne kraften, og jeg kunne føle at den kom for å vise meg noe. Kraften var gjenkjennelig fra mine tidligere utenomjordiske kontakter.

Det var et nærvær av en høyere intelligens og den kommuniserte med meg via sjelen/ånden og så igjennom følelsene/intuisjonen min. Vi kommuniserte på det følelsesmessige plan, en slags følelsesmessig telepati.

Mens jeg befant meg svevende inn imot galaksen kunne jeg tydelig se flere planeter som skinte som "soler" i systemet. Disse planetene pulserte av liv og vi var tydelig på vei mot en av disse bebodde "sol planetene".

Mens vi reiste gjennom sfæren kunne jeg ikke unngå å legge merke til følelsen den utenomjordiske kraften delte med meg. Det var som om de ville la meg kjenne på denne kraften/energien som de var omgitt med. De lot meg få erfare denne kraften igjennom meg selv og det ga meg en visshet om at det var denne kraften de helt og fullt bestod av og levde ut ifra.

Når de delte denne kraften med meg kunne jeg føle en total svevende vektløshet, som å svømme rundt i vann uten at det var vann. Jeg opplevde en følelse av total frihet, omringet av en uendelig og grenseløs kjærlighet. Jeg var omfavnet av trygghet, harmoni og en enorm ro og stillhet fylte hele meg. Jeg var ikke lenger der fysisk, bare i min essens, eller i enhet med deres essens som er noe av det vidunderligste jeg har opplevd.

Det slo meg umiddelbart at det er slik det virkelig ER, å dele/være i enhet med denne grenseløse kjærligheten.

Jeg visste også at det var dette her jeg kom ifra, og at dette var min opprinnelige familie og mitt hjem. Jeg ble rørt til tårer av denne fullkomne opplevelsen av kjærlighet.

Mens jeg var i denne erfaringen kunne jeg se at vi svevde inn imot en av disse "sol planetene".

Vi ble omringet av en sterk lysenergi som i en gylden tåke, og straks kunne jeg se glimt av noe som så ut som bygninger, men de var nærmest organiske og hadde en struktur som om de var "levende gjennomsiktige krystaller".

Mitt reise følge som jeg ennå ikke direkte fysisk hadde sett ville ta meg med til et bestemt sted der det var noen som ventet oss.

Nå kunne jeg tydelig se dette stedet, og det var gigantisk og bygget som et slags palass av de samme "levende gjennomsiktige krystaller". Vi stanset foran dette palasset og der fikk jeg se et "vesen". Dette "vesenet" var en mann som vi fysiske mennesker nærmest kan beskrive det som. Han var bortimot et par meter høy med gyllent/hvitt langt hår og ikledd en slags hvit kappe.

 

Kroppen hadde lange trekk med et langt ansikt og lange fingrer. Øynene var mer enn dobbelt så store som våre og skråe i formen, og lyseblå/lysturkis i fargen. Vakker og majestetisk var han i opptredenen. Han hilste meg velkommen og fortalte meg om disse bygningene deres.

Han sa at dette stedet vi befant oss i brukte de til å tiltrekke seg lyset, slik at det filtrerte gjennom bygningen som lys igjennom et prisme. Det dannet et spekter av farger da det filtrerte gjennom palasset og strålte inn og igjennom i det.

De brukte også dette palasset til å danne lyd/toner og en slags musikk de selv "komponerte"

Så forklaringen slik jeg oppfattet det var at de dannet/omgav seg med lyd og lys/farger i dette palasset, og at det var til en rekke fordeler av forskjellige slag. Vakkert var det og absolutt en enestående opplevelse.

 

Det var på tide for meg å trekke meg tilbake igjen, og jeg takket for alt de hadde gitt meg av opplevelser. Dette vakre vesenet tok farvel med meg med å ta min hånd og holde den mot sitt hjerte og det samme gjorde jeg med hans hånd, en virkelig "hjerte hilsen" var det.

De andre "vennene" mine som jeg hadde reist med var nå tilbake for å ta meg med hjem igjen.

Jeg kunne se at det materialiserte seg et lysskip ved siden av meg, og jeg fikk beskjed om at jeg bare skulle "lene" meg inn i energien rundt det og jeg ville automatisk bli fraktet bort.

Turen tilbake må ha gått ekstremt fort for jeg var straks tilbake i den fysiske kroppen igjen.

Dette var en utrolig og ubeskrivelig vakker opplevelse som for meg er høyst sannferdig og klar, som i en opplevelse av en "klardrøm" bare i våken tilstand.

En kjærlig og uendelig takk til mine kosmiske venner for det de lar meg oppleve…

"Ulvehjerte"


Kanalisering på fellesmeditasjon

ved Camilla

05. mai 2007 i Treffen i Alternativ-senteret i Sarpsborg

Evighetens lys er i dere alle.

Jeg kommer med budskap om fred og harmoni i alle aspekter av kosmos.

Jeg kommer med kjærlighet og kunnskap om deres virke på jorden.

Vær deres egen mester i kjærlighetens oppgave.

Vær styrke, vær kunnskap og glede for hverandre og jorden.

Moder jord trenegr dere for å oppnå sitt høyeste potensiale og eksistens.

Jeg elsker dere, barn av jorden.

Vær i enhet og harmoni med jorden og kosmos.

Dette er budskapet jeg vil gi dere.

Vær i ett med alt og dere vil forstå at nøkkelen til all kunskap ligger i dere.

Vær i ett med hverandre.

Dette er nøkkelen til all kunnskap.

All energi jeg vil gi dere er i dette ordet.

Vær i energien. Vær i kunnskapen, vær i kilden i dere selv.

Vær i lyset og lyset vil bli integrert i dere.

Vær i lyset og lyset vil bli integrert i dere.

Vær i lyset og lyset vil bli integrert i dere.

Lyset er deres gave og denne gaven blir gitt til dere i kjærlighet.

Vår kjærlighet er en gave til dere som snart gis til jorden i gave til menneskene som kommer.

Det kosmiske rådet hilser dere i harmoni og kjærlighet.

Vi takker for deres samarbeid i denne stunden og for deres åpne kanal.

Vær hilset i hjerteenergi.

Integrering av kunnskap.

Ta i mot kunnskap.

DNA oppkopling

 

kanalens - hanna-camillas mail er; lightworker81@hotmail.com
 

Visdom fra White Eagle