MEDITASJON SOM GIR ENERGI 

mottatt via RiL

Først: se  for deg et sted du synes er vakkert og idyllisk, med en bekk / elv som renner ved siden av.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakkert solskinn, fyglene synger, det lukter godt av blomster og du hører bekken sildre ved siden av. Kjenn gleden av bare å være til.

Vannet i bekken har healende effekt, og du går uti. Det blir dypere og dypere og tilslutt har du vann over hodet, (se gjerne for deg en trapp nede i bekken) vannet har renset alle chakraene dine nå.

Det er her jeg tenker meg at jeg sitter å sender ytterlig healing til jorden og ser den lyse enda mer. Sitt og nyt det vakre synet. Og når du kjenner hvor glad jorden blir, prøv å føle kontakten med den, og det vesenet den er.

 

 

 

Du går  opp på den andre siden av bekken og ser at det er et fjell der. Du bare tar sats og hopper og vips så er du på toppen. Du ser ut over dalen hvor huset ditt er og du ser hvor vakkert og harmonisk alt er.

 

Så ser du månen og bestemmer deg for å hoppe dit (eller en stjerne om du vil det, bare du ser jorden). Så sitter du på månen eller stjernen om du vil og ser hvor vakker jorden er. Det liksom lyser av den. og du vet at du har vært med å gjøre den så vakker.

 
 

Etterpå tenker jeg meg at jeg sender healing, kraft og styrke til alle lysvesen og alle som jobber for lyset på jorden.

 

Så er det tid for å dra hjem til huset igjen. Du hopper ned til fjelltoppen igjen, og videre ned til bekken.Hvor du går ned i vannet og dukker  igjen for en total rens. Du går så opp til huset, går inn, lukker døren skikkelig, og lukker alle vindueneog trekker for gardinene og ber om at alt må følge den store planen med størst mulig grad av harmoni.

 

Meditasjonsøvelse til å kontakte det høyere selvet

Og man kan holde i en kvartskrystall under meditasjonen

(SPILL HELST DETTE INN PÅ EN KASSETT SOM MEDITASJONS-STØTTE evt. sammen  med en meditasjonsmusikk du liker.)

  • *beskytt deg fysisk og psykisk og kall inn din personlige skytsengel og andre du føler trygghet ved.

*tillat din bevissthet å løftes langs SØLVSTRENGEN fra ditt kronechacra og gå inn det magenta-fargede rommet. Hvil for noen minutter. Tillat det magenta-fargede lyset å flyte gjennom din astrale kropp. Det er en fiolett-rød farge.

*påkall det høyere selvet å komme fram. Se og føl det som en vakker person komme til deg - utstrålende betingelsesløs kjærlighet og varme. Hvil noen minutter.

*se inn mot det høyere selvet - hold dets hånd og føl dets omfavnelse noen minutter.

*hils DET HØYERE SELVET I TANKEN og hør dets melodiøse stemme snakke til deg. Vær stille noen minutter.

*når du er tilfreds med dets energi, så tillat DET å smelte sammen med deg. Føl deg selv utvides med KJÆRLIGHET, HARMONI OG KUNNSKAP. Denne sammensmeltning kan også være en dyp omfavnelse eller at det høyere selvet går inn i kronechakraet. Føl dette noen minutter. I begynnelsen vil du kanskje bare klare å holde denne kontakten i korte perioder, men med trening holde den i mange timer.

Spør ditt HØYERE SELV guide deg i problemene i livet ditt og skape sterkere, raskere og oftere kontakter med deg.

Når ditt besøk er over så TAKK ditt høyere selv.

forsiktig fra ditt høyere selv

Gå ut av det blåviolette rom og nivå, og dra langs sølvstrengen for å komme tilbake til ditt kronechakra.

Jorde deg selv grundig

skriv ned din grad av kontakt med det høyere selvet, og tenk på måter å øke effekten og kontakten.

Å smelte sammen med det høyere selvet er særlig nyttig når du skal holde foredrag, healing og rådgiving, da det gir deg øket tillit og språklig ferdighet, ekstra kunnskap og innsikt når det trenges. Trekk inn det høyere selvet noen få minutter før du skal tale. Etter hvert vil du føle det høyere selvet kobles inn nesten momentant når det behøves. Vær vennlig og vis. Opptre som en mester og du vil BLI en mester!

Da du blir kjent med OVERSELVET er det mulig å be det kontakte andres høyere selv, og med deres tillatelse vidrebringe informasjoner og følelser til dem. Øv å sende budskaper via OVERSELVET til andre mennesker. Bare se deg selv sende et budskap til ditt overselv som så sender det til den andres OVERSELV på det fiolette(magenta) planet - over den person du vil kontakte. Du kan be han/hun kontakte deg via telefon eller mail. Prøv hvor dyktig du kan bli til å kontakte andres OVERSELV. Skriv det evt ned.

 

Oppsummering

Overselvet er den mer ferdige, fullkomne utgaven av DEG. Du kan lære å kontakte OVERSELVET og smelte sammen når det er riktig. Du kan BLI det høyere selvet - OVERSELVET.

det er overselvet som er DEN EGENTLIGE HEALEREN  BAK ENHVER SPONTAN "REPRASJON"

OVERSELVET er koplet sammen med ALTETS OVERSELV OG UTGJØR EN "LITEN" DEL AV DENNE OG SLIK BLIR DU - VIA DITT OVERSELV - ETT MED ALTET/GUD. OG OPPLEVE DETTE SOM VIRKELIGHET ER DEN STORE INNVIELSE

 

 

Vår galakse gjennomstrømmes nå å sterke energistråler som skal stimulere en NY VIRKELIG HUMAN, USELVISK  KJÆRLIGHETSEPOKE FOR JORDEN. (føl på om ordet META-GALACTIC LUMINOUS ZONAHLIGHT RAY vekker noe i dag - gjenta det fx 10x og tune inn....)

 

EN ENKEL MEDITASJON FOR Å FYLLE SEG MED LYS FRA KILDEN SOM ER KOMMET VIA CHANNIE WEST juni06 (LINK)

SÄTT Dig ner och slappna av och blunda. Tänk dig ett gyllene ljus som du tar ner utifrån Universum. Låt ljuset omge dig, likt en mjuk omfamning. Be sedan om att få se, känna eller bli medveten om Centralsolen långt ute i Universums rymd. Försök att se dess ljus inom dig. (se bildet over)
Be nu om två ljusstrålar från Centralsolen. En stråle skall gå till ditt Kronchakra och ner i det. Den andra strålen skall gå till ditt Hjärtchakra och in i det. Försök sedan att känna strålarna, där de först mötte din kropp. Känn dem stråla in ljus i dig, din kropp och ditt inre sinne. Känn ljuset och den andliga värmen från det fylla dig och beröra din själ. 
Be nu Centralsolen om hjälp genom att tänka dessa ord: 

"Härmed ber jag om att få hjälp med att höja min egenfrekvens, till den nivå som skulle passa mig bäst inför min kommande resa och kurs ute i Universums rymd.". 

Ta nu ner ett vitt ljus från Universum och tän/si: 


"Härmed ber jag om att få befästa min handling i tid och rum.". 


Upprepa/gjenta gärna denna övning då och då för att verkligen höja din egenfrekvens.