Brev-mail  fra ei med spesielle opplevelser på "nattlig"/4d nivået
 

mange av de utenomjordiske kontaktene som jeg har studert forteller om byer som er bygget i sirkulære former som denne over er et eksempel på

og bildene under er også ideer fra slike kosmiske samfunn, der skjønnhet og funksjon kan utvikles optimalt, da de ikke kues av et drepende pengesystem som enda "lever" her på jorden, men som gradvis vil bli erstattet av et helt nytt fordelings-system, som (sannsynligvis) vil gå på ren "tids-kontoer" - der alt i utgangspunktet er GRATIS. (rune-kommentar- og mer om det her)

mange kosmiske sivilisasjoner har mer "naturfokus" som f.eks.Erra sivilisasjonen

 

mange av de utomjordiske har undersjøiske baser her på jorden

 

Iblant får jeg (Rune) mailer fra folk som har hatt spesielle egne opplevelser. Her er en slik jeg fikk i nov.08:

Hei..

Har en sterk følelse av at jeg skulle fortelle litt om mine opplevelser, og tar mot til meg og gjør det nå.

Litt om meg: Pedagog, fra Telemark. Bor i Oslo. Det jeg nå skal fortelle har du nok hørt mange ganger før, men for meg er det en realitet som jeg ikke deler med mange. Jeg begynte meditere i -96. Etter det har mye skjedd. Men har også mange sterke opplevelser tidligere i livet mitt på åndelig plan. Nok om det. Jeg utviklet raskt mediale evner. Likevel, har alltid følt meg annerledes som så mange andre av oss ;-)

Fikk (automat-) skrift som mange av oss. (vet jeg må være nøye med å skille mellom etterretning og reell info, fikk god og nyttig info om dette av XXXX i sin tid, og utvidet horisont og kunnskap selv og siden det).

Men til poenget. Den første jeg hadde kontakt med kalte seg Åknan/Aknan. Siden det har jeg hatt drømmer/både våken og i søvn føles det som, erindringer som har kommet. De omhandler i første hånd "dem" i mitt liv nå, men også som vage forestillinger om noe som er langt bak i min bevissthet.

Har lest om deg på din info side på nettet.. og kjenner igjen mye fra eget liv. Har drømmer, men de er så reelle. Men var vel mer el mindre i søvn da jeg opplevde kontaktene, det jeg skal fortelle nå. Opplevd å "fly" i en farkost som bare rommet meg, og dette noe tok alle mine tanker signaler og utførte flygning på sekunder da tanken kom. Vanskelig å forklare. Føltes ikke som ut av kroppen erfaring, jeg var inne i noe og fly det automatisk med tanken min.

Ubeskrivelig nytelse å se landskapet under meg...alle buktninger i terrenget jeg kunne forsere med letthet.

Har erindringer om at fartøy ha stått utenfor vinduene. På soverom og stue. Drømmer eller virkeligheten..vet faktisk ikke. Kjennes så ekte....(runekommentar; typiske REELLE opplevelser på 4-5D nivået, gjennom astral-kroppen, eller den såkalte "lyskroppen"- som er like virkelig og "fysisk" på sitt eget nivå.)

Har opplevd at "de" har gått rett gjennom veggen her, og kommet inn for å snakke med oss. Min datter har tilsvarende "erindringer" som stemmer så med mine. (Besøk utenfor vinduene)

Vil fortelle en spesiell "drøm" jeg har hatt. I forkant fikk jeg beskjed i meditasjon at jeg skulle få være med….men at det ikke var første gang, men første gang jeg skulle huske det etterpå.

Jeg blir "hentet", står plutserlig foran et blankt fartøy. Ikke så stort. Vegg som åpner seg. Går inn og ser det samme senariet kan en si, som din "kontakten" som du omskriver på siden her, Arve Jacobsen. Flere sitter rundt denne spesielle "blå" kantede saken midt på gulvet. De er unge voksne, pene mennesker, intet unormalt med dem, men de har uniformer som ser sølvaktige ut. Jeg kjenner med en gang jeg kommer inn at jeg kjenner dem. Ingen ny erfaring likom å gå inn der. Alt føles kjent. Kjenner at de elsker meg, og jeg dem.

En inderlig følelse. Vi snakker sammen en stund. Husker ikke så mye nå, synd jeg ikke skrev ned med en gang, fordi jeg vet jeg husket noe rett etterpå. Men vet det handlet om hvorfor de var her, og gjøre meg oppmerksom på at vi er et team, en familie som skal gjøre dette sammen. Måtte huske dette nå sa de, men at jeg også har kontakt med dem hele tiden selv om ikke min "våkne" bevissthet vet så mye. Bare vagt….

Så plutselig skjer det noe. I løpet av et par tre sek. er de forandret - utseendet - for så like fort å komme tilbake i den form de først var. Jeg ble rystet av sjokk som et støt og kan ikke forklare det, men alt var som før da de var "på plass" igjen. Utseende de hadde i de få sekunder det stod på, var noe helt annet enn menneskelig slik vi kjenner det.. kan ikke beskrive detaljer, gikk så fort, men store øyne, stort hode etc.

Like fort er de seg selv igjen og sier at jeg må vite at ikke alt trenger å være slik det ser ut til i livet. At det var viktig at jeg forstod det. Men at vi var av det samme, jeg var en av dem. Intet er umulig, var også en replikk jeg husker. Siden husker jeg ikke mer.

Jeg våknet raskt etterpå...

Jeg er så lei meg for å måtte forlate dem.

Kjente savnet av dem så intenst. Har erindringer av hvordan det er der jeg er fra/der de oppholder seg. Det stemte bra med den video jeg har sett, og gråt som en unge sa jeg så den her på nettet....En foredragsholder fra statene forteller fra kontakter med "folk" fra Andromeda.

Jeg vet de er mine, jeg er en av dem.

Får mye ulik informasjon. Kanaliserer med "døde", med min guide etc.

Er utdannet spes. pedagog med fokus på rådgivning innen atferdsfeltet, ler... og så er jeg som jeg er :-) Har jobbet med mye ulikt innen dette. Mennesker i alle aldre…all mulig problematikk. Psykiatri også.

Så da får en se og føle på mye, når en også er slik som dette selv. En får en dybde i det hele jeg tenker flere kunne hatt godt av å se :-)

Er bare positivt med dette perspektivet i hverdagen.

Livet har blitt så rikt, samtidig som realitetene i verden sååå synlige. Og jeg gråter innimellom for menneskeheten, samtidig som jeg vet at sannheten og kjærligheten skal seire. Vi skal SE nå. Alle sammen litt etter litt. Vi vil ikke godta noe annet, du og jeg...og mange, mange med oss.

Føler jeg har en spes oppgave som har tilknytning til Dr B. (usa). Så han holde foredrag for fler å tilbake på Spektrum. Så han på nettet og vi har pers. kontakt nå.

Ellers er nok min oppgave konsentrert til hjelp til selvhjelp, informasjon og kommunikasjon på ulike måter. (Som deg) Jeg får mye... Har en "dikter" sittende bak meg. Tror jeg :-)

Får mye nydelig prosa. Nå om dagen er det gammel nynorsk det kommer på. Spesielt, ja :-)

Jeg dikter ikke, jeg blir diktert :-)

Håper ikke dette ble for intetsigende og uinteressant for deg. Du har nok hørt utallige slike beretninger du. Men for meg er det spes å gå videre med dette. Har følt lenge jeg skulle kontakte deg...ikke helt sikker på hvorfor..men nå er det gjort :-)

Har lange savnet et nettverk i forhold til dette, det ser ut til å komme på plass nå.

Ser ut som jeg er på vei "ut av skapet" hva nå det vil vise seg å gi av vansker og forløsning..men men

Du får ha en flott helg i morgen...og utover..

Håper vi kan snakke litt om disse tingene..du har sikkert mye som kan gi ytterligere mening i mitt kaos her..

LYS & kjærlighet

fra...............a.